American Language Schools

Американски Езикови Училища


КУРСОВЕ И ИНДИВИДУАЛНО Английски, Немски, Френски, Италиански, Испански и др


Какво е Вашето ниово? Проверете на нашата страница КОЕ НИВО СЪМНа успешно преминалите обучението се издава сертификат за съответното ниво по Общоевропейската Езикова Рамка.

Условия и срокове за записване:

Индивидуално обучение:

1. Записването е поне една седмица предварително, при цена на учебен час (40 мин.) от 14.98 лв., за NATIVE SPEAKER -39.98 лв./уч.ч.

2.  При записване на пакет от 21 уч.ч., цената е 9.98 лв. за уч.ч. (40 мин.)

Групово обучение:

1. Записването в курс става преди началната дата на курса, като се заплаща пълния размер на таксата.

2. Курсовете са за нива: 

- А1.А и А1.В  по 48 уч.ч.

- А2.А и А2.В  по 48 уч.ч.

- В1.А и В1.В по 58 уч.ч.

- А1, А2 и В1 по 108 уч.ч.

- В2, С1 и С2  по 128 уч.ч.

(попитайте за промоциите ни с отстъпки)

Бизнес Английски:

1. Записването става преди началната дата на курса, като се заплаща пълния размер на таксата.

2. Всяко ниво включва по 48 уч. ч. (допълнителни отстъпки са предвидени за фирми и специализирани обучения в различни търговски и научни сфери, изискващи заучаването на специфична английска терминология)

На Работното Място:

Моля, свържете се с нас, за да ви представим най-добрата си оферта за обучение на работното Ви място, което ще Ви спести времето за пътуване.

     Всички обучителни системи по английски език, които предлагаме са модифицирани за бързо, лесно и ефективно чуждоезиково обучение!  В продължение на години, тези методи обучават ученици по английски език по цял свят, използвайки директен, разговорен стил по начин, по който всеки един от нас е изучавал родния си език. Това е съвършенно нов и модерен подход за овладяване на чужд език, който подготвя учащите от ниво абсолютно начинаещи до професионално за по-малко от една година! Голяма част от нашите курсисти потвърждават знанията си с успешно взет международен сертификат.

        Езиковите ни курсове за чуждоезиково обучение са оценени от курсистите като изключително ефективни и приятни, защото методът симулира бързината на говорене в естествена среда и те успешно прилагат наученото в сферата на своя бизнес, при работа в чужбина, делови срещи в страната, и др. Чрез обучението се постигат:

 - бърза реакция при водене на разговор при реални условия;

 - механичен рефлекс при отговор;

 - заучаване на думите в контекст и като двойка противоположни с цел по-добро запомняне;

 - изключително бърз напредък за по-малко от година преминаване от начинаещо ниво до напреднали и професионално владеене на езика;

 - набляга се на практическото използване на езика за усъвършенстване на уменията за слушане, говорене, четене и писане;

- много добра подготовка за FCE, CAE, CPE , IELTS , TOEFL и др.

Изберете обучение:

Индивидуално обучение

Провежда се в удобно за вас време. Имате възможност да изберете най-подходящата за Вас система на обучение. Предназначено за  всички нива и за ученици, които имат трудности в училище. Този вид обучение е подходящо за хора, които искат да работят индивидуално с преподавателя, за да получат максимален резултат и внимание, съобразени изцяло с техните конкретни нужди и специфичен начин на работа. С индивидуалното обчение се постигат най-бързи и пълни резултати от обучението!

Групово обучение

Подходящо е за хора, които имат възможност да посещават курс във фиксирани дни и часове, желаят да общуват и контактуват с други курсисти. Определените часове за покриване на дадено ниво са различни в зависимост от големината на групата, системата на обучение и спецификата на езика. След финален тест се издава сертификат съобразно Общата Европейска Езикова Рамка.

Бизнес Английски

Курсовете по бизнес английски на American Language Schools са разработени така, че да Ви помогнат да общувате по-ефективно. Предлагаме обучение, което се фокусира върху специализирания речник и употребата на бизнес езика. Нашите курсове по бизнес английски ще развият уменията Ви за говорене, писане, слушане и четене и ще ви помогнат в подготовката за изпити като Cambridge Business English Certificate (BEC)

Обучение на работното място

В случай, че желаете обучението да се провежда на работното място, ние можем да организираме посещение от високо квалифицитани преподаватели на посочено от вас място, като по този начин вие няма да губите време в път и няма да се откъсвате от работната среда. Имаме възможност да Ви предложим разнообразни обучителни системи и дори да изготвим такава съобразно индивидуалните Ви нужди. Активно съдействаме за повишаване квалификацията и уменията на вашите служители. Предлагаме гъвкави схеми на обучение, съобразени с работното време и специфичните изисквания на вашата компания. Обучението може да бъде както групово, така и индивидуално. Курсовете могат да бъдат както за начинаещи, така и бизнес ориентирани. След приключване на курса и успешно положен финален тест, на всеки курсист се издава сертификат. При интерес от ваша страна, моля, свържете се с нас, за да ви представим най-добрата си оферта за фирмено обучение.

Free website powered by Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!